Anne Fabricius · Klaver- og Sangundervisning

Sangterapi · Lys- og toneterapi · Kurser

Individuel sangundervisning


Jeg arbejder med sang ud fra det princip, at det er enkelt at synge. I dag er det desværre sådan, at mange føler at sang er svært. Det skyldes oftest at mange lærer at ånde forkert og ikke lærer at have nok opmærksomhed på kroppen.


Derfor er det, du først lærer en række øvelser, hvor du gradvis begynder at opdage og finde din egen klang. Det er både en krævende og vanskelig proces, For stemmen er meget intimt forbundet med ens personlighed og identitet, men også en række fordomme og vrangforestillinger, som de fleste har fået gennem årene.


Derfor kaldes den teknik jeg anvender at afklæde stemmen dens tillærte gevandter og at søge ind til ens egen klang og lære at acceptere den, før man går videre.

En vigtig del af sangens teknik er ikke at spænde og at opløse spændinger, som de fleste har. Det foregår ikke ved afspændingsøvelser i almindelig forstand, men ved sangøvelser - bestemte sammenstillinger af konsonanter og vokaler som sætter din stemme fri og giver afklarethed, ro og overblik.

Jeg tilrettelægger min undervisning sådan, at du hen ad vejen lærer den nødvendig musiteori, hørelære etc., som er nødvendig for at du kan komme videre.

Hvis du vil lære at synge eller ønsker at få hold på dig selv gennem sang og rigtig brug af stemmen, er du velkommen til at kontakte mig mig på tlf. 60 62 01 34 eller pmail.